Solutii Avansate – Partener CastEffect in Romania

Recent compania Solutii Avansate a devenit partenerul pe Romania si Europa Centrala al companiei israeliane de training CastEffect.

Metoda CastEffect

Metoda de training CastEffect are la baza studii conform carora procesul de invatare, asimilare si retentie in cadrul unui training este mult mai eficient daca sunt utilizate metode creative care sa il determine pe ‘cursant’ sa vizualizeze problema cu care se confrunta precum si solutionarea acelei probleme. Astfel, una dintre modalitatile dezvoltate cu succes este realizarea de montaje video avandu-i ca si protagonisti pe angajatii companiei care doreste sa imbunatateasca o anumita latura a procesului intern. Scenariul urmat de acestia este dezvoltat de o echipa de specialisti dupa o analiza detaliata a nevoilor companiei, iar filmarea dureaza o zi.Solutii

Trainingurile CastEffect au fost implementate cu succes in cadrul diferitelor companii (vezi aici), iar printre temele abordate se numara:

- Dezvoltarea liderilor

- Dezvoltarea echipelor

- Procesele de schimbare

- Rezolvarea si prevenirea conflictelorCum functioneaza metoda CastEffect?

1. Se alege o problema din cadrul companiei-client care se doreste a fi rezolvata in cadrul unui workshop

2. Compania de training dezvolta un workshop personalizat care adreseaza respectiva problema

3. Angajatii companiei-client lucreaza impreuna in dezvoltarea unui scenariu care identifica problema si provocarile pe care le determina, si in acelasi timp ofera o solutie

4. Se realizeaza filmarea efectiva urmarind scenariul, avandu-i ca protagonisti pe angajatii companiei client

5. Dupa realizarea filmului compania-client are la dispozitie un material profesional si personalizat de training pe care il poate utiliza pentru pregatirea noilor angajatiPersoana de contact pentru Romania: Ionut Breb (email: ionut.breb@solutiiavansate.ro)Vezi alte stiri.