Dezvoltarea afacerii

Adesea oamenii care conduc afacerile sunt atat de preocupati de problemele si crizele care trebuie rezolvate zilnic incat omit sa gandeasca si sa isi planifice afacerea pentru viitor. In dezvoltarea afacerii, noi actionam in calitate de sfatuitori, incercand sa provocam companiile sa se pregateasca pentru o crestere sanatoasa. Cateva din axele procesului de dezvoltare a afacerii sunt:
  • Planuri de afacere – orice companie ar trebui sa isi revizuiasca planul de afaceri al companiei cel puțin o data la doi ani. Mediul in care compania activeaza este foarte dinamic, asadar compania trebuie sa devina cat mai agila pentru a livra valoare clientilor sai.
  • Cultura organizationala – operatii interne, legaturile dintre departamente, structura ogranizationala, proceduri si politici interne  etc., toate acestea sunt o parte vitala a culturii companiei care se reflecta in interacțiunea cu clientii.
  • Resurse umane – retentia resurselor celor mai importante ale companiei, motivarea si instruirea lor trebuie sa fie prioritate pentru orice companie. Oferim training profesionist pentru angajatii dumneavostra (vezi sectiunea de Training).