Raportul Top Management – Barometrul Leadership-ului romanesc 2012

Azi s-a lansat cel mai recent raport realizat de compania Solutii Avansate in colaborarea cu Facultatea de Management Griffiths din cadrul Universitatii Emanuel din Oradea. Raportul a fost realizat pe baza unui sondaj realizat in randul a 145 de lideri din cadrul companiilor din Romania, sondaj efectuat in luna Februarie.

Studiul analizeaza care sunt principalele aspecte cu care se confrunta liderii din Romania in anul 2012, precum si modul in care vor face fata provocarilor anului 2012. Directiile principale pe care se vor concentra liderii companiilor de top din Romania in anul 2012 pentru asigurarea imbunatatirii rezultatelor companiei sunt: organizarea interna, dezvoltarea propriilor angajati si relatia cu clientii. Principalele provocari in indeplinirea rolului de lider in anul 2012 vin din mediul extern.

Dorim sa multumim tuturor celor care au participat la realizarea raportului, celor 145 de lideri care au raspuns sondajului, precum si echipei Mindshop, in special Cameliei Nicoara care a realizat partea de design.Mai jos puteti accesa rezultatele complete ale studiului:

Alte proiecte de cercetare.

Vezi alte stiri.