Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate a Solutii Avansate SRL respecta prevederile Legii nr.677 din 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Solutii Avansate SRL, ca proprietar si administrator al website-ului www.solutiiavansate.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul website-ului.

Solutii Avansate respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre utilizatori.Aceste informatii sunt preluate in trei modalitati:
1.Informatie furnizata direct de utilizator: adresa de e-mail necesara postarii de comentarii.
2.Informatie din raportul de trafic al server-ului: atunci cand accesati un webite dezvaluiti anumite informatii despre dvs., cum ar fi: IP, ora vizitei, locul de unde ati accesat, etc.
3.Cookieuri: sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.

Solutii Avansate nu va dezvalui sub nicio forma informatiile utilizatorilor, nu le va vinde si nu le va utiliza in alte scopuri decat cele care vizeaza imbunatatirea experientei oferite in timpul vizitarii website-ului.