Parteneri

Partenerii nostri sunt companii sau indivizi care au avut tangenta cu expertii din cadrul Solutii Avansate. Aceste parteneriate ne ajuta sa pastram un nivel inalt al serviciilor noastre. Prezentam cativa dintre partenerii nostri: . Universitatea Emanuel din Oradea este o universitate evanghelica conservatoare, dedicata pregatirii si dezvoltarii noii generaţii de pastori, misionari, oameni de afaceri, profesori, asistenti sociali si muzicieni cu scopul de a împlini Marea Trimitere a Domnului nostru Isus Hristos. Situata strategic intre Europa, Asia si Orientul Mijlociu, in partea de nord-vest a Romaniei, atrage studenti de diferite naţionalitati. Universitatea are 1500 de absolventi care slujesc pe intregul mapamond, in tari precum: Albania, Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Franţa, Germania, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, India, Irak, Italia, Kenya, Moldova, Rusia, Serbia, Africa de Sud, Spania, Sudan, Turcia, Ucraina şi Statele Unite.

.

Programul de Training in Management Acest program, realizat in colaborare cu compania Solutii Avansate, este destinat a pregati managerii din cadrul companiei pentru a deveni lideri. Principalul atuu al acestui program e reprezentat de varietatea subiectelor abordate care sunt perfect adaptate nevoilor companiei. Continutul acestui program este axat pe dezvoltarea abilitatilor manageriale, precum leadership, comunicare, mentorare, managementul resurselor umane, rezolvarea conflictelor etc. Publicul tinta: angajatii companiei Endava.

.

Ernst & Young este unul dintre liderii mondiali in cadrul companiilor care ofera servicii profesionale de asistenta in afaceri si audit financiar. Face parte dintr-o retea globala ce reuneste 700 de birouri in 140 de tari. Compania ofera clientilor sai cele mai bune practici internationale si adaptate specificului pietei locale. Portofoliul de servicii include: audit si certificare, asistenta in afaceri, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii, asistenta juridica. .

Yonder este o companie europeană pentru soluții IT, având birouri atât în Utrecht, Olanda cât și în Cluj, România. Fondată în 1993, utilizând tehnologia de ultimă oră, Yonder pune la dispoziție servicii de dezvoltare software pentru o gamă largă de activități, pentru clienți din întreaga lume. Printre clientii companiei se numara atat firme producătoare de software cât și a organizații – utilizatori finali care doresc sa isi dezvolte strategiile proprii de dezvoltare IT.

. Asociatia Firmelor Bihorene(AFB) este o organizatie patronala care isi propune sa reprezinte in mod real cele peste 30.000 de societati comerciale din judetul Bihor, implicandu-se in solutionarea problemelor generale si punctuale ale tuturor firmelor bihorene.

.

.

Proiectul sharExperience.ro reprezinta un spatiu virtual dedicat resurselor online pentru oamenii activi din orice domeniu profesional din Romania. SharExperience.ro urmareste dezvoltarea profesionala a utilizatorului, pe baza modelelor si a valorilor profesionale recunoscute si in sprijinul dezvoltarii economice si dezvoltarii unei societati bazate pe cunoastere.

Persolog este o editura de instrumente de invatare, care dezvolta si vinde materiale cu baze stiintifice, pentru utilizarea practica de catre traineri si specialisti HR. Prin academia si experienta in consultanta HR, expertii Persolog garanteaza eficienta produselor recunoscute pe plan international. Mii de consultanti, traineri si manageri din lumea intreaga folosesc cu incredere instrumentele persolog..

CastEffect este o companie de training din Israel care utilizeaza metode inovative de training prin intermediul montajelor video. Compania opereaza atat in Israel cat si in SUA, America Latina, Canada, Rusia, Ucraina si Romania. Metoda utlizata de CastEffect imbunatateste rata de retentie a informatiilor implicarea emotionala si diseminarea creativa a traingurilor. Solutii Avansate este partenerul CastEffect pentru Romania si Europa Centrala.