Echipa

Sebastian Vaduva, PhD, MBA

Dr. Sebastian Vaduva, PhD, este un om de afaceri romano-american, cu o vasta experienta internationala. Excelentele sale abilitati de comunicare si experienta in domenii precum marketing, vanzari, antreprenoriat si cultura organizationala, il recomanda ca un trainer de succes. Activitatea sa profesionala a fost cladita pe un solid fundament academic, detinand un MBA (obtinut in cadrul Case Western Reserve University), un doctorat in Management Antreprenorial International (ASE Bucuresti) si fiind in procesul obtinerii celui de-al doilea doctorat in Administratie Publica (SNSPA Bucuresti). In perioada 2005-2011 a fost decan al Facultatii de Management din cadrul Universitatii Emanuel Oradea, continuandu-si apoi activitatea de conferentiar in cadrul aceleiasi Facultati. De asemenea, Sebastian este trainer certificat Persolog.

Ioan Fotea

Ioan este absolvent al Facultatii de Management Griffiths din cadrul Universitatii Emanuel din Oradea si absolvent al programului de masterat al ASE Bucuresti. In urma experientei dobandite in cadrul unor companii din UK si USA, Ioan si-a dezvoltat practici de management excelente, iar din 2005 ofera consultanta in domeniul cercetarilor de marketing.

Din 2006 este  cadru didactic in cadrul Facultatii de Management Griffiths si ii place să lucreze cu studentii. Munca asidua cu clientii in domeniul cercetarii de marketing ii permite sa imbine cu succes practica si baza solida, realizand cercetare de birou si de teren. De asemenea, Ioan este trainer certificat Persolog si se afla in procesul de obtinere a doctoratului in Cercetari de marketing. Din 2008 este casatorit cu Silvia.

Silvia Fotea

Absolventa a Facultatii de Management din cadrul Universității Emanuel, Silvia Fotea este un “propovaduitor” al muncii facute cu pasiune, diligenta si creativitate. Este ambitioasa, perfectionista, inclinata spre imbunatatire continua si pasionata de munca de cercetare. Domeniile majore de interes sunt, cercetarea de piata si cercetarea comportamentului consumatorului deoarece este convinsa ca informatia este vitala pentru orice afacere care se doreste a fi de succes. De asemenea are experienta in dezvoltarea de curriculum pentru programele de training.

Petru Fotea

Ec. Petru Fotea este absolvent al Universitatii de Stiinte cu specializarea in Contabilitate si Management, absolvent al programului de masterat în Management Financiar si expert in Administratie Economica si Contabilitate. Petru a acumulat 8 ani de experienta in domeniul contabilitatii si administratiei, precum si experienta internationala in domeniul asigurarilor. In calitate de colaborator al Solutii Avansate, expertiza sa economică si financiara este extrem de apreciata.

Mariana Lazar

Mariana este absolventa a Facultatii de Management Griffiths din cadrul Universitatii Emanuel, in 2010 finalizand si programul de Master in Managementul Antreprenorial din cadrul aceleiasi Facultati. Este parte a echipei de consultanta Solutii Avansate din 2008.

Abilitatile analitice, spiritul logic si pragmatic concentrat pe gasirea de solutii sunt cateva din elementele care dau valoare muncii sale de consultant. In cadrul companiei, Mariana este parte a echipei de cercetare pe analiza statistica si interpretarea datelor, analiza industriilor precum si dezvoltare de curriculum pentru programele integrate de training.

Ema Drimbe

Ema este si ea absolventa a Facultatii de Management Griffiths din cadrul Universitatii Emanuel, finalizand in 2010 programul de Master in Management Antreprenorial din cadrul aceleiasi Facultati.

In perioada studentiei, Ema a intretesut activitatile academice de studiu cu cele profesionale prin implicarea in proiecte ale Universitătii dar si extracurriculare. Acest lucru i-a permis o interactiune timpurie cu mediul de afaceri al judetului Bihor. In urma cooperării cu o companie de consultanta organizatoare de seminarii, Ema a fost recrutata pentru a deveni membra a echipei Solutii Avansate. Vivacitatea, creativitatea si intuitia ei reprezinta un plus în lucrul cu oamenii. Specializarea sa este in organizarea de programe de training, cercetare si dezvoltarea de curriculum.

Ionut Breb

Este trainer, speaker si consultant cu experienta in marketing, antreprenoriat si dezvoltare personala. Studiile si certificarile formale obtinute in domeniul marketingului si dreptului au fost dublate de permanenta experienta practica acumulata.

In prezent Ionut este consultant si trainer in cadrul companiei Solutii Avansate, fiind certificat de catre CNFPA si Persolog Romania.